loader
bg-category
YouTurn ponudi funkcijo samodejnega ponovnega spremljanja videoposnetkov v YouTubu [Chrome]

Delite S Svojimi Prijatelji

Avtorjev Članki: Kenneth Douglas

Vsakič, ko najdete videoposnetek v YouTubu, ki je tako odvisen, ga ne morete prenehati gledati dobesedno. Lahko je karkoli, od naslovnice pesmi do mačjega videoposnetka, ki ga morate vedno večkrat gledati, dokler vam ne postane dolgčas ali se ne morete več smejati. Veliko ljudi je večkrat pritisnilo gumb za predvajanje na videoposnetku v YouTubu, vendar je treba samo znova in znova pritisniti na gumb, kar je še posebej nadležno, še posebej, če zavihek ni aktiven in ga morate ponovno pregledati. Obrni se, razširitev za Chrome, vam omogoča samodejno predvajanje videoposnetkov v YouTubu. Vse, kar morate storiti, je, da med gledanjem videoposnetka kliknete sivo obarvan krog v vrstici URL, krog pa postane zelen, kar pomeni, da je vklopljeno samodejno ponavljanje. Samodejno predvajanje lahko vklopite ali izklopite s klikom na gumb. Razširitev ima omejeno funkcionalnost, vendar je lahko v veliko pomoč uporabnikom, ki uporabljajo YouTube za poslušanje glasbe, in zamudijo funkcijo ponavljanja.

Ko namestite razširitev, kliknite sivi krog v vrstici URL, da omogočite samodejno predvajanje. Ko to naredite, bo krog zelen, kar pomeni, da je vklopljeno samodejno ponavljanje. Vse videe lahko ponovno predvajate; če pa je omogočen v videoposnetkih s seznamov predvajanja z Samodejno predvajanje Če je možnost omogočena, razširitev ne bo delovala. Če želite predvajati videoposnetke s seznamov predvajanja, najprej kliknite Izklopite samodejno predvajanje na dnu videoposnetka, nato pa omogočite razširitev, da samodejno predvaja videoposnetke.

Razširitev ne dovoljuje samo zanikanja videoposnetka, temveč dodaja tudi gumb za skupno rabo, ki se poveže z aplikacijo YouTurn Facebook in omogoča vašim prijateljem, da si ogledajo videoposnetke, ki ste jih gledali v zanki. To je nekaj dodatnega kolesa, saj lahko videoposnetek delite neposredno z možnostmi za skupno rabo v YouTubu in res ni smiselno deliti, da ste gledali videoposnetek v zanki. Če se odločite za uporabo te možnosti, boste morali aplikaciji dovoliti, da se poveže z vašim Facebook računom in objavite v vašem imenu.

Za najboljše rezultate predvajanja je najbolje, da krog predvajanja dosežete v vrstici URL-ja takoj, ko se vaš video naloži. Čeprav bo delovalo prav tako dobro, če ga kliknete po začetku predvajanja videoposnetka, lahko pride do rahle zamude med koncem videoposnetka in ponovnim predvajanjem.

Če resnično sovražite hojo do sistema in kliknete gumb za predvajanje vsakič, ko se pesem / video konča, potem morate vsekakor preveriti YouTurn. Zaženite razširitev na spodnji povezavi in ​​nam sporočite, kaj mislite.

Namesti YouTurn za Google Chrome

Delite S Svojimi Prijatelji

Vaši Komentarji