loader
bg-category
Varnostno kopiranje in obnovitev podatkov s sinhronizacijo mape z varnostnimi kopijami

Delite S Svojimi Prijatelji

Avtorjev Članki: Kenneth Douglas

Sinhronizacija varnostne kopije je aplikacija za varnostno kopiranje in obnovitev, ki prikazuje izbrane mape. Varnostne kopije lahko shranite v lokalno mapo, zunanji pogon, USB ključ, omrežni delež ali preslikan pogon in jih obnovite v katero koli mapo, vključno s prvotno. Aplikacija vam omogoča, da shranite izbrane varnostne kopije kot opravila, tako da vam ni treba izbrati map vsakič, ko izdelujete varnostno kopijo nekaterih določenih map. Med varnostnim kopiranjem za poznejši pregled se ustvari tudi podrobno poročilo s seznamom posameznih datotek in map.

Ko znova izdelujete varnostne kopije, se kopirajo samo tiste datoteke, ki so bile dodane ali spremenjene. Če so v viru izbrisane vse mape, bodo te postavke izbrisane tudi iz ciljne mape za varnostno kopiranje, tako da med obnovitvijo varnostne kopije ne boste imeli starih elementov.

Sinhronizacija mape z varnostnimi kopijami ima dva okna. Mape se prikažejo v levem podoknu, medtem ko je postopek za varnostno kopiranje in obnovitev prikazan v desnem podoknu. Na vrhu so gumbi za Odpri opravilo, Shrani opravilo, Osveži, Počisti, Cilj, Varnostno kopiraj, Obnovi itd.

Za začetek kliknite Destinacija da izberete lokalno ali oddaljeno lokacijo za shranjevanje varnostnih kopij. Izbiranje map je samo stvar desnega klika na imenike, ki jih želite vključiti, inCtrl + desni klik izključiti.

Z izbranimi možnostmi kliknite Rezerva. Vnesite ime za rezervno delo. Kot smo že omenili, je varčevanje z varnostnimi kopijami ugodno, ker naslednjič, ko morate narediti varnostno kopijo istih map, lahko preprosto odprete opravilo in vse mape bodo vnaprej izbrane. Sinhronizacija varnostne kopije prikaže vse datoteke v desnem podoknu.

Ko želite obnoviti podatke, izberite Destinacija kjer ste shranili varnostne kopije, kliknite Obnovi odprto in izberite mape, ki jih želite obnoviti, tako da jih kliknete z desnim klikom. Ko izberete vse mape, kliknite Obnovi.

Če izbrišete ali spremenite datoteko ali mapo v viru in nato prepišete varnostno kopijo, se bo izbrisala tudi iz varnostne kopije, da bi se izognili neredu nezaželenih datotek in map. Omejitev. T Sinhronizacija varnostne kopije je, da varnostnih kopij ne morete načrtovati samodejno, vendar upamo, da jih bo razvijalec vključil v prihodnje izdaje. Ta aplikacija zahteva Microsoft .NET Framework 2.0 ali novejšo različico in deluje v vseh različicah sistema Windows.

Prenesite sinhronizacijo z mapami za varnostno kopiranje

Delite S Svojimi Prijatelji

Vaši Komentarji